Kwintes: Behandeling, begeleiding en wonen in één

Kwintes: Behandeling, begeleiding en wonen in één

Met Locus biedt Kwintes een unieke combinatie van behandeling en begeleiding binnen een beschermende woonvorm. Locus is er voor jongvolwassenen (vanaf 16 tot en met 30 jaar) met een psychiatrische kwetsbaarheid en een hulpvraag op het gebied van zelfstandigheid. Locus is tijdelijk: in een periode van maximaal 2 jaar ondersteunen we je om te werken aan je ontwikkeling.

Zelfstandig wonen gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet wanneer je psychische klachten je hierbij in de weg staan. Door de combinatie van behandeling en begeleiding geef je een flinke boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer mogelijkheden en vaardigheden om zelfstandig te functioneren. Wat je leert in behandeling, kun je met hulp van je begeleiders oefenen en uitvoeren. Begeleiding en behandeling zijn erop gericht dat je optimaal kunt deelnemen aan het gewone leven.

Voor contact en/of aanmelden kun je hier terecht.

Miriam

Ik werk als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere en als projectleider voor JonginAlmere. Ik houd van mountainbiken, lees graag veel en ga graag naar concerten.

Gerelateerde berichten

HBO-thuisstudie, is dat wat voor mij?

HBO-thuisstudie, is dat wat voor mij?

Tussenjaar: doen of niet?

Tussenjaar: doen of niet?

5 studeertips om fluitend jouw examen te halen

5 studeertips om fluitend jouw examen te halen

Gescheiden ouders en nu?

Gescheiden ouders en nu?

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *