Keep dreaming met ‘Dare to dream in 036’ – nieuw platform speciaal voor jongeren

Keep dreaming met ‘Dare to dream in 036’ – nieuw platform speciaal voor jongeren

Dare to dream is een platform, de grote broer van ‘Als ik later groot ben’, waar je ervaringen van jongeren kan bekijken, jouw droom kan delen en waar allerlei activiteiten te vinden zijn speciaal voor jongeren.

Wat is jouw droom?

Misschien wil je wel kok, influencer, arts, advocaat of DJ worden? Dare to dream in 036 is een aanpak dat ervan uitgaan dat elke jongere zijn dromen achterna moet gaan. Daarvoor heb je soms sportles, coaching, bijles, een laptop of iets anders nodig. ‘Dare to dream in 036’ is voor alle jongeren van 12-18 jaar uit Almere die een droom of vraag hebben of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er zijn heel veel partijen in Almere die zich inzetten om daarbij te helpen.

Droom delen

Dromen kunnen op verschillende manieren worden gedeeld; via de website, Instagram, WhatsApp en SMS. Aan de hand van jouw droom gaan we graag met je in gesprek. Hierbij wordt samen een manier gezocht om een stap(je) dichterbij jouw droom te komen.

Contact

Bel ons of stuur een WhatsApp-bericht.

Almere Stad? Annemette: 06- 22 37 88 63

Almere Buiten of Hout? Andrea: 06 40 18 85 36

Almere Haven of Poort? Mandy op: 06 52 52 00 21

 

Kijk voor meer informatie op Insta @daretodreamin036 of op de site: www.daretodreamin036.nl

Miriam

Ik werk als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere en als projectleider voor JonginAlmere. Ik houd van mountainbiken, lees veel en ga graag naar concerten.

Gerelateerde berichten

Recensie: In The Heights

Recensie: In The Heights

Jongeren van Diversity Almere maken docuserie

Jongeren van Diversity Almere maken docuserie

Diversity Almere

Diversity Almere

LHBTI

LHBTI