Jongerencentrum Trapnotov

Waar je je thuis voelt, waar je terecht kunt als het even moeilijker gaat en waar je veel plezier kunt maken en ontzettend kan lachen samen! En waar je hulp kunt krijgen als het nou gaat over je talenten ontdekken en ontwikkelen, school, thuis, jezelf of je toekomst, wij zijn er voor jullie!

Jongerencentrum Trapnotov, in het oudste gedeelte van Almere: Haven! Trapnotov is een van de eerste jongerencentra van Almere en bestaat al heel wat jaren. En binnen het jongerencentrum is er in al die tijd heel wat gebeurd, van graffitiworkshops tot rapworkshops. Een echte studio werd er neergezet en er zijn veel verschillende feesten geweest. Van Jamsessies tot Hip-Hop open mic’s. Alles was mogelijk, en al deze mooie evenementen werden georganiseerd door jongeren voor jongeren.

In al de jaren dat Trapnotov er is, heeft Trapnotov altijd mee bewogen in de behoeften van de jongeren. Dit is te zien in alle verschillende en diverse activiteiten die er worden aangeboden en nog steeds worden aangeboden!

Hier kan je gamen op de PS5, darten, poolen, muziek luisteren, chillen, gebruik maken van de studio en nog veel meer. Jongeren zijn welkom als zij ideeën hebben voor activiteiten of projecten. Wij begeleiden jongeren daarin.

Tienerinloop
Er is tienerinloop voor jongeren van 9 t/m 13 jaar en inloop 13+ inloop voor jongeren vanaf 13 jaar. De inlopen zijn de basis van het jongerencentrum. Hiervoor komen de jongeren naar Trapnotov toe en vinden ze hun plekje. Ze bouwen hier een vertrouwensband op met de jongerenwerkers, vrijwilligers en stagiaires. Er worden hier vriendschappen gesloten, samengewerkt en er wordt vooral ook veel plezier gemaakt.

De jongeren vinden elkaar tijdens de inloop en zo ontstaan er juist hier toffe ideeën voor speciale activiteiten of workshops/talentontwikkeling. Jongeren kunnen praten over zaken waar ze tegen aan lopen en hulpvragen stellen aan de jongerenwerkers als ze het even moeilijk hebben. En wat een belangrijk onderdeel is tijdens de inloop in Trapnotov: humor.  Want Trapnotov is de plek waar veel wordt gelachen!

Jongerencentrum Trapnotov
Kerkstraat 52
1354 AB  Almere Haven
036-5315705