Multi-Club

Vanuit de Multi-Club streven wij als jongerenwerkers er naar om de kinderen en jongeren te ondersteunen en begeleiden in hun weg naar volwassenheid. Dit doen wij door ze kennis te laten maken met hun talenten en interesses en ze via verschillende wegen de mogelijkheid te geven ze te ontwikkelen. Bij de activiteiten die we aanbieden staat respect centraal.

Inloop

Drie dagen per week is er in de middag en avond een vrije inloop. In de Chillroom kan er gegamed en gechilled worden. Zo kan er gespeeld worden op de X-box one, Playstation 4 en de Nintendo Switch. Maar je bent ook van harte welkom om te chillen, film te kijken of bordspellen te spelen.

Meidenwerk

Wekelijks zijn er activiteiten voor meiden tussen de 8 en 12 jaar. Ook zetten we in op meidenwerk in de Chillroom.

Sport

We bieden verschillende sportactiviteiten aan zo kun je denken aan voetbal, kickboksen en bootcamps.

Jongerenparticipatie

Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen meedenken en mee beslissen in de maatschappij! Dit doen we op een leuke actieve manier; via de Jongerenraad van Almere (JvA) en the Multi Squad. In deze twee groepen leer je hoe je kan samenwerken en bedenk je samen plannen om iets positiefs te ontwikkelen voor jouw buurt of de stad. Voor meer info verwijzen wij naar www.jongerenraadalmere.nl

Talentontwikkeling

Ook bieden we verschillende muzieklessen aan. Naast die lessen bieden we ook kansen op het gebied van talentontwikkeling door middel van theaterprojecten waar verschillende disciplines aanbod komen (van decor tot dans).

Jongerencentrum Multi-Club
Lavendelplantsoen  59
1312 EX Almere Stad
036 534 4643