Almere, 3 september 2023

Afgelopen vrijdag ben ik afgereisd naar het Almeerderstrand om de voorstelling POPPY van theatergroep Vis à Vis te gaan bekijken. Vis à Vis brengt ieder jaar een nieuwe openluchtvoorstelling in het speciaal daarvoor gebouwd theater op het Almeerderstrand in Almere.

Over het verhaal schrijft Vis à Vis:
”Hoe groei je op in een wereld die sneller verandert dan jijzelf? Theater Spektakel POPPY van Vis à Vis laat je meereizen naar een nabije toekomst waarin niets meer is wat het lijkt.”

Hoewel het decor in eerste instantie anders doet vermoeden, is Vis à Vis erin geslaagd om je van de ene verbazing in de andere te brengen. De special effects zijn echt van een buitencategorie. Soms weet je gewoon niet waar je kijken moet. En hoewel de regen werkelijk met bakken naar beneden kwam lieten te acteurs zich niet van hun stuk brengen. Chapeau!! Ik heb genoten.

Omdat de voorstelling écht een aanrader is, geven wij 2 kaartjes weg! Hoe kun je die winnen? Op ons Instagram-account @jonginalmere hebben wij een post geplaatst. Hier staat precies hoe jij de kaartjes kunt winnen. Bezoek snel ons Instagram-account en wie weet kun jij aanwezig zijn bij deze geweldige voorstelling!

Gina Maatman

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!