Redacteuren gezocht JonginAlmere

JonginAlmere is een website van, voor en door jongeren. Jongeren kunnen hier terecht voor informatie over onderwerpen als gezondheid, onderwijs, sport, seks en uitgaan in Almere. Ook vind je hier links naar instanties die daarmee te maken hebben. Daarnaast zijn op JonginAlmere nieuwtjes, een uitgebreide agenda, recensies en het forum te vinden. Voor JonginAlmere zijn wij op zoek naar redacteuren voor ons team. 

Van, voor en door jongeren

De website draait op een jongerenredactie: zij schrijven blogs, recensies, gaan langs evenementen als reporter en interviewen theatergezelschappen, bands of jongerenwerkers. De redactie wordt begeleid door de projectleider van JonginAlmere. De redactieleden volgen trainingen en workshops zodat de redactieleden zich kunnen ontwikkelen. Er vinden ook redactiebijeenkomsten plaats waarbij onderwerpen voor op de website besproken worden.

Foto’s maken, korte clips bedenken, filmen en monteren, blogs schrijven voor de website, interviews houden of recensies schrijven. Het kan allemaal.

Aansluiten?

Voor Jong in Almere zijn wij op zoek naar verschillende redacteuren voor ons mediateam: 

  • Foto’s maken voor op de website of misschien wel striptekeningen?!
  • Korte filmpjes bedenken, filmen en monteren (camera, microfoon, we got it all)
  • Blogs schrijven voor op de website 
  • Interviews houden met mensen op straat of met jouw favoriete band uit Almere
  • Verslag schrijven van een event, concert of feest in Almere (wij regelen de kaartjes!)
  • Meedenken over het verbeteren van de website JonginAlmere.nl
  • Meebeslissen over thema’s, onderwerpen of eigen events

Maandelijks lever je een artikel aan voor de website of een filmpje. Verder kun je aangeven naar welk event, concert of feest je toe wil gaan in Almere. Wij zorgen, in ruil voor een verslag, voor perskaartjes. 

 Wat krijg je ervoor terug? 
  • Trainingen: denk aan een workshop bloggen, vloggen of groepstrainingen
  • Ervaring: je krijgt alle vrijheid om zelfstandig aan het werk te gaan
  • Je gaat als mediateam langs de leukste events, concerten of feesten

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag bij JonginAlmere? Laat dan je creativiteit los en schrijf of film waarom jij aan de slag wil bij JonginAlmere. Dit mag je opsturen naar info@jonginalmere.nl.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht