Datum en Tijd
27 februari 2022
Hele dag

Locatie
De Nieuwe Bibliotheek


Verhalen zijn krachtig. Een bron van inspiratie of een wijs advies, een manier om aan het denken gezet te worden of hulp uit te putten. Iedereen heeft ze. In deze expo zie je, in door Avanti verzamelde verhalen van Almeerders, hoe de stad bruist, borrelt en leeft. En welke mooie, verdrietige, boeiende en uitermate grappige verhalen de Almeerder heeft.

Hierbij is het belangrijk om inclusief te zíjn in plaats van inclusiviteit te prediken. Dus laten zien hoeveel diverse types er rondlopen in deze mooie stad en mensen op het podium hijsen die daar niet vanzelfsprekend staan. Liever juist vele soorten rolmodellen op het podium hijsen die we vragen omdat ze expert zijn en een interessant verhaal te vertellen hebben.

Dus dompel je onder in de beelden en neem vooral ook een exemplaar van het boek (gratis) mee naar huis om op de bank, in bed of in bad nog eens verder te rustig te bekijken.

Boeken zijn te vinden bij de expositie in De Nieuwe Bibliotheek of na te vragen bij de servicebalie.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht