Datum en Tijd
10 september 2021
19:30 - 23:45

Locatie
Poppodium de Meester


Een poppodium voor iedereen, dat was de insteek waarmee we in gesprek gingen met Almeerders. Het resultaat? Een concept wat podium biedt aan rap, R&B en hip-hop zonder concessies, zonder commerciële insteek en met de bezoekerservaring op 1#. De volledige zaal zal ondergedompeld worden is visuals en lichten, het is dus meer dan een avond live-muziek, het is een live-beleving.

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht