Datum en Tijd
4 november 2021
19:45 - 22:00


 

Kom genieten bij De Nieuwe Bibliotheek tijdens de Comedy Open Mic met Rachid Larouz, actrice Tirza Gehring, de zelfspot van Duncan MacDonald, de Achterhoekse droogkomiek Bert Keurentjes en lid van het comedy collectief Funny Brotha’s, Gilion Slory. De hoofdgast van vanavond is Murth Mossel. 

Murth Mossel (Amsterdam, 6 februari 1970) is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth begon in 1994 als stand-up comedian. Als presentator presenteerde hij shows voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat. Inmiddels heeft hij 12 theatertours op zijn naam staan. Vorig jaar stond hij met Caribbean Combo, een Nederlandse theatergroep die bestaat uit Jandino Asporaat, Howard Komproe, Roué Verveer en Murth Mossel, twee keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy.

Als je een van de weinigen bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms. Als lid van de groep Flinke Namen was Murth één van de meest gerespecteerde namen in de hiphopscene. Tot de dag van vandaag wachten mensen nog steeds op een album van hem.

Murth z’n talent is tijdloos. Leeftijd is maar een cijfer. Hij weet met zijn veelzijdigheid jong en oud te inspireren.

Tickets

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht