Datum en Tijd
19 februari 2021
21:00


Al bijna een jaar zitten we in de Corona-malaise. Tijd voor een corona-proof feestje. In de inmiddels 12 jaar dat de Meester jong is hebben wij aardig wat toffe concepten en feesten de revue gepasseerd. Speciaal voor deze reeks hebben wij een aantal DJ’s, producers en organisatoren gevraagd om via de livestream met jullie thuis een feestje te bouwen.

De Meester X Cluster

Cluster staat voor het samenbrengen van Art, Talent, Music en Visuals. Door dit samen te clusteren, geven zij elk event een intiem karakter mee met muzikale hoogtes. Dit maal helaas zonder dansende menigte in de Meester, maar wel via de livestream in je eigen huis!

Door DJ´s te live-streamen kunnen we ook hen een klein beetje door de winter heen helpen. Maar we doen het ook voor alle liefhebbers thuis, dus ga bij de lichtschakelaar staan en laat de hele straat weten hoe het er in de goede oude tijd aan toe ging.
Meer informatie: Poppodium de Meester
Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *