Datum en Tijd
9 december 2022
19:45 - 23:00

Locatie
Poppodium de Meester


Begin April 2022 vond De meesterlijke jam voor het eerst plaats.
Een succesvolle dag vol interactie, inspiratie en een gezellige sfeer met meer dan 200 bezoekers.
Op 09-12-2022 nodigt de meesterlijke jam muziekanten uit voor alweer de derde editie!
Ook dit jaar belooft De meesterlijke jam een ijzersterk programma met vele Jam sessies en top acts.

Alex Manuputty is al van jongs af aan actief in de muziek. Hij speelde in binnen en buitenland met verscheidene bekenden Nederlandse artiesten. Daarnaast kennen we hem van talloze tributen en cover acts die hij vol enthousiase en drive initieerd. Menig Almeerder kent Alex van de vele Jam sessies die hij heeft georganiseerd, tijd om dat op een echt podium te plaatsen.

Het karakter van deze jam sessie blijft even laagdrempelig als iedere jam, kortom iedereen kan mee doen. Het enige verschil is de professionele technicus die assisteerd en het sfeervol verlichte podium waarop je plaats neemt.

Voor het evenement geldt een minimale voorverkoopprijs van 2.50 excl. Neem je deel aan de jam? Dan krijg je een gratis drankje!

De jamsessie is niet alleen voor de muziekanten dus kom je vrienden en familie aanmoedigen terwijl ze er staan op 9 december in De Meester.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht