Datum en Tijd
5 februari 2022 - 31 juli 2022
Hele dag

Locatie
Kunstlinie


Dat kunst écht voor iedereen is, bewijst de expositie Shapeshifters, die vanaf 5 februari 2022 te zien is in de kunsthal van Kunstlinie. De expositie viert de rauwe schoonheid en veelzijdigheid van Urban Arts & Culture en maakt deel uit van het overkoepelende project StreetCred.

De Street & Urban Art tentoonstelling van het jaar!

Shapeshifters heeft tot doel de ruige rijkdom van street- en urban art in al haar vormen en stijlen te laten zien. Het is een samenwerking met galerie Vroom & Varossieau, gespecialiseerd in Street Art en Urban Contemporary Art van internationaal gevierde kunstenaars en opkomend talent. De ervaring, kennis en het netwerk aan kunstenaars, musea en verzamelaars wereldwijd maken het mogelijk om zeer bijzondere werken en een grote verscheidenheid aan bekende kunstenaars in deze tentoonstelling te laten zien.

Wie deze tentoonstelling bezoekt met de verwachting een sluitend overzicht van street art te zien, moeten we meteen teleurstellen. Sterker nog: we vieren juist dat er geen grenzen zijn aan deze stroming. Niet aan de stijlen, niet aan de verschijningsvormen en niet aan de mensen die het maken noch aan hun publiek. Shapeshifters leidt je langs iconische murals, sculpturen, fashion, fotografie en hedendaagse installaties waar stijlen als cartoon, abstract, 3D en hyperrealisme de revue passeren. In deze showstopping tentoonstelling is (inter)nationaal werk te zien van bekende kunstenaars als Futura, ELLE, Lady Pink, Blade, SHOE, Basquiat, Banksy en Blek le Rat maar ook nieuwer talent zoals JDL en Insane 51.

Laat je verrassen, prikkelen en uitdagen door deze vrolijke mengelmoes aan shapeshifters, die allen hun eigen grenzen en die van de kunsten opzoeken.

Openingstijden: Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00

Kijk voor meer informatie en tickets op www.kunstlinie.nl.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht