Datum en Tijd
8 september 2023 - 18 oktober 2023
Hele dag


Kunst heeft Luna Nguyen in het verleden geholpen. Nu probeert ze vele anderen te helpen genieten van kunst, maar ook om het zelf te creëren. Ze weet dat de kracht van kunst ons kan helpen een betere en mooiere wereld te creëren. Daarom moedigt ze mensen aan om iets creatiefs te doen, ook als zij denken dat ze dat niet in zich hebben. Omdat die overtuiging meestal voortkomt uit angst en het gebrek aan informatie of begeleiding. Luna geeft verschillende handgemaakte kunst- en kooklessen voor zowel kinderen als volwassenen.

De expositie toont een verscheidenheid van kunstuitingen; van schilderijen, kimono’s en sieraden. Luna is gespecialiseerd in het beschilderen van stoffen, waaronder zijde, katoen, linnen maar ook synthetische stoffen. Als finishing touch bewerkt ze haar kunst met traditionele Vietnamese borduurtechnieken, wat ieder kunstwerk uniek maakt.

Luna: “I’ve discovered the power of art to travel alongside a country’s history and society, creating a cultural foundation that transcends time and space. From thousand-year-old paintings to contemporary masterpieces, art allows people from different cultures and eras to communicate through images that tell stories and connect generations.”

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht