Datum en Tijd
18 september 2021
19:30 - 23:45

Locatie
Poppodium de Meester


Kitchenette is het project van Chris O. Kikić.

De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist heeft voor het schrijven en opnemen van de eerste EP Berserkia zijn tijd genomen en dat is te merken aan de direct hoge kwaliteit.

De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Kurt Vile en The Raveonettes. Het vlaamse blog Gobsmag hoorde er zelfs wat Arcade Fire in terug.

De weelderige synths en chorus gitaren maken dit de perfecte muziek voor lange autoritten. Kitchenette deed in 2018 mee aan de Popronde als OOR talent, en heeft de Amsterdamse band support gedaan voor bands zoals Blaudzun en Fischer-Z op hun tours door Nederland. Live is Kitchenette een 5- pieceband met leden van o.a. Evant Garden, Wavescapes in de gelederen.

One Night Only is een project van Richard Franchimon

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht