Datum en Tijd
6 februari 2022
14:00 - 16:30

Locatie
Poppodium de Meester


De workshop is een startpunt voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die altijd al liedjes wilden schrijven, of al schrijven, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. Waar ze eigenlijk over zouden kunnen zingen, of hoe ze dat liedje vorm kunnen geven of meer ‘catchy’ kunnen maken. We kijken naar structuur, tekst, ritme en melodie met het doel je te inspireren om nog vele liedjes te schrijven!

Meedoen? Dat kan helemaal gratis! Meld je snel hier aan, want vol = vol!

Docent Gitta de Ridder:

Gitta de Ridder is een artieste van Nederlandse en Engelse bodem die opvalt door haar pure en simpele artistieke benadering die zelfs de grootste scepticus acuut in het hart raakt. Ze geeft regelmatig songwriting en zang coaching en heeft muziek (Zang en Songwriting) gestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg, en bij Westminster University en The Songwriting Academy in London. Na 10 jaar in London gewoond te hebben is de zangeres en song-schrijfster sinds begin ’18 weer woonachtig in het Nederlandse ‘Nieuwe-Land’ van Flevoland waar ze in haar jonge jaren opgroeide. Met meer dan een Miljoen aan streams, radio play op o.a. Nederlandse Radio 2, Radio 5 en 3FM en het Engelse BBC6 heeft deze dame al flink wat op haar track-record staan.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht