Meesterlijkepopquizevent

Datum en Tijd
12 februari 2021
19:30


Alle knuffelrockers, tortelduifjes en liefdelovers verzamelen! Want op vrijdag 12 februari, twee dagen voor valentijn, is het tijd voor alweer de zesde Meesterlijke PopQuiz: de valentijn editie!

De quiz, onder leiding van gitarist en frontman van de Rock-A-Oke band Sander Hoek, zal bestaan verschillende rondes met muziekvragen uit alle decennia en zal geheel in het teken staan van valentijnsdag! Speciaal voor ‘de dag van de liefde’ zal Sander samen met Kelly een aantal liefdesliedjes spelen tijdens de puntentelling. Heb jij een special liedje samen met je lief of wil jij graag een nummer opdragen aan jouw geheime liefde? Mail dan je verzoek naar info@demeesteralmere.nl onder vermelding van ‘Valentijndags Verzoek’ en wij zorgen dat je verzoekje bij Sander terecht komt.

❤️ Tijden
De livestream start om 19:30 uur via de livestream op YouTube

❤️ Deelnemen?
Deelnemen kan in een team maar ook in je eentje en is geheel gratis! Meld je aan via: Poppodium de Meester met de code ‘ Ikdoemee! ‘. Maar één iemand uit het team hoeft zich aan te melden.

❤️ Prijzen
Ook dit keer hebben we weer leuk prijzen, hierover snel meer!

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht