Datum en Tijd
10 september 2021
15:00 - 17:00

Locatie
Kunstlinie


Tijdens dit avondje bingewatchen kun je de drie succesvolle solovoorstellingen van meesterverteller Nasrdin Dchar achterelkaar zien. Zijn familiekroniek, die in 2012 begon, is een drieluik over loyaliteit, je plek vinden en natuurlijk de liefde. Nasrdin vertelt op ontwapenende wijze over de belangrijkste mensen in zijn leven en over zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland: zijn land.

In ‘OUMI’ (mijn moeder) speelt Nasrdin zijn moeder en met haar een hele generatie Marokkaanse vrouwen. In ‘DAD’ gaat hij in gesprek met zijn vader, die hij zelf speelt, en staat hij stil bij zijn eigen vaderschap. In slotdeel ‘JA’ toont hij hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, in het verhaal van de liefde tussen hem en zijn vrouw Amy.
Drie intieme verhalen, oprecht en met humor gebracht, om een groter verhaal te vertellen. Tijdens een van de pauzes krijg je een maaltijd en zo wordt het een feest voor alle zintuigen.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van de Kunstlinie.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht