Popronde Almere

Popronde Almere

Kaart niet beschikbaar

Datum en Tijd
9 april 2021
Hele dag


Het grootste reizende festival van Nederland verplaatst haar traditionele najaarstour naar het voorjaar 2021 vanwege coronamaatregelen. Popronde Almere vindt plaats op 9 april 2021. De reguliere editie van Popronde 2021 gaat onveranderd door in het najaar.

‘Met de anderhalve meter afstandsmaatregelen is het niet mogelijk een Popronde te organiseren,’ aldus Mischa van den Ouweland, artistiek leider van het festival. ‘in een poppodium of theater is het nog mogelijk om op afstand met dertig, veertig of zelfs honderd man naar een band te kijken, maar Popronde vindt vaak plaats in kroegen, kledingwinkels of kapperszaken, locaties die veel minder publiek kunnen verwelkomen als er anderhalve meter afstand moet worden bewaard. Voor zowel artiest als locatie is dat geen wenselijke situatie.’

Popronde Almere vindt dus plaats op 9 april 2021 in plaats van op 13 februari 2021. Aan het concept verandert niets, het programma van Popronde Almere wordt 5 weken voor aanvang bekend gemaakt, en duidelijk is dat de meest talentvolle acts van het moment naar de stad komen, en zo in de voetsporen treden van Kensington, Rondé, De Staat en Jeangu Macrooy. die in het verleden op Popronde stonden, voor ze doorbraken bij het grote publiek.

De nieuwe data voor Popronde zijn te vinden op www.popronde.nl.

Miriam

Ik werk als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere en als projectleider voor JonginAlmere. Ik houd van mountainbiken, lees graag (en veel) en ga graag naar concerten.

Gerelateerde berichten

Lancering nieuw Almeers kledingmerk

Lancering nieuw Almeers kledingmerk

Echte vrienden(innen) en hoe maak je ze

Echte vrienden(innen) en hoe maak je ze

The fear of loneliness

The fear of loneliness

10 dingen om te doen in de lockdown!

10 dingen om te doen in de lockdown!