Datum en Tijd
6 november 2022
17:00 - 23:45


Als afsluiting van Winter Pride Almere 2022 gaan we los op 6 november bij De Meester! De tickets zijn inclusief regenboog-diner door De Volkskantine, en de eerste twee drankjes. Na het buffet volgt een scala aan artiesten.

Jasha Eliane
Jasha Eliane is een 21-jarige opkomende Queer zangeres uit Nederland. Geboren in Amsterdam en opgegroeid in het Brabantse dorp Oisterwijk. Door de dorpse cultuur waar ze opgroeide had ze nooit voorbeelden van queer mensen om zich heen. Het was een hele zoektocht die ze doormaakten deze zette ze op papier om ook andere mensen die niet in de vier grote steden van Nederland wonen, te helpen. Met haar melodramatische teksten en haar activistische kijk hoopt ze iedereen te inspireren en mee te nemen in haar zoektocht naar liefde.

Babs
Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. In haar teksten rapt ze openlijk over haar eigen gevoel en gedrag, moedigt ze zichzelf en anderen aan om lef te tonen en voelt ze de samenleving aan de tand. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene. Haar muziek is een combinatie van snelle, dominante trap of dance drums, melodische rap en onvoorspelbare, funky, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje, waar het verhaal key is. Haar doel is om aan de hand van deze muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving!

Alice Olsthoorn

Alice creëerde als muzikant populariteit door viral hits als “Fackboy” en “Clownerij”, won vervolgens de “Beste Nieuwkomer” bij The Best Social Awards en heeft sindsdien met haar muziek een meer serieuze wending genomen. Alice stopt het door Charli XCX groot gemaakte “hyperpop” genre in een Nederlands jasje met haar laatste release “Transtopia”. Waarop ze op zelf geproduceerde tracks verhalen verteld over haar ervaringen als trans persoon in de media wereld.

Leroy Sendar en Niels Mink

DJ Leroy Sendar verovert al acht jaar de lhbtiq+ scene en is niet meer weg te denken. Niet alleen van Almere tot Rotterdam, maar zelfs op Aruba kun je hem vinden met de lekkerste nummers van nu en toen. Tijdens zijn set hoor en voel je een latin tintje dat altijd aanslaat en ervoor zorgt dat er niemand stil blijft staan. Zijn bewuste keuze om alleen in open minded clubs te draaien is er omdat hij vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Dat is hét ingrediënt voor de perfecte setting. De set van Leroy wordt visueel gemaakt door VJ Niels Mink.

Femmetastic
Femmetastc staat bekend om haar energieke, tropische en sexy sounds achter de decks. Haar stijl kan het best omschreven worden als een mix van urban, dancehall, met een vleugje sexy Caribische klanken. Haar sets zijn nooit saai en zorgen ervoor dat iedereen wil dansen.

Hier wil je bij zijn!

Kaarten

 

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerd bericht