Sport in de wijk

Buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen weten precies wat er in de wijk speelt en hoe zij jonge Almeerders in beweging kunnen krijgen. Wat de  buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen  precies doen en welke er bij jouw in de wijk actief zijn, kun je hier vinden.

Talent in Opleiding wil zoveel mogelijk mensen in Almere beweging. Alle activiteiten staan in het teken van actief en gezond leven. Hier vind je alle activiteiten van Talent in Opleiding.

Sportieve ontmoetingsplekken

 

Playground Almere-Haven

In Almere Haven is vanaf het voorjaar van 2019 een nieuwe Playground geopend. Hier kun je je lekker uitleven! Niets is leuker dan actief lekker buiten bezig zijn!

De playground bevindt zich naast de nieuwe sporthal in het Stadswerfpark en is de eerste playground in Nederland die op deze wijze werd ingericht. Op de playground staat veelzijdigheid centraal, voor jong en oud!

Playground Almere-Poort

De playground is een centrale ontmoetingsplek van Poort. De playground is voor iedereen toegankelijk. Scholen en andere organisaties kunnen er gebruik van maken. Maar zelf activiteiten ontplooien op de playground kan ook. De buurtsportcoaches zullen daarnaast laagdrempelige sport- en beweeg activiteiten organiseren waarbij veiligheid en plezier een belangrijke rol spelen.

Playground Poort ligt aan de Achillesstraat (kruisings Achillesstraat en Detifosstraat).

Playground Stedenwijk

Op de Clarence Seedorf Playground kun je terecht om lekker te sporten. Talent In Opleiding zorgt ervoor dat er allerlei spellen en wedstrijden worden georganiseerd. Je kunt er onder andere voetballen, tennissen, basketballen, hockeyen en tafeltennissen.

Playground Almere-Buiten

Elke middag biedt Talent in Opleiding sportactiviteiten aan bij het Cruyff Court. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

 

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!