Werken is goed voor de gezondheid. Het vergroot de zelfredzaamheid en verrijkt ons leven. Dat geldt voor iedereen. Toch is werken niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat begrijpen wij heel goed. Sommige mensen hebben hulp nodig bij het vinden van een zinvolle daginvulling of het toewerken naar een (betaalde) baan. In opdracht van onder andere gemeente Almere helpt het LeerWerkNet in Almere helpt jou bij het vinden van een baan, vrijwilligerswerk of een opleiding.

LeerWerkNet is een netwerk van locaties in Almere. Hier kun je in de praktijk een vak leren. Je leert bijvoorbeeld fietsen repareren, met hout werken of in de groenvoorziening werken. Wil je liever leren hoe je administratie doet? Of hoe je een goede gastvrouw of -heer op een receptie wordt? Ook dat kan bij het LeerWerkNet. Ben je nog niet toe aan een baan of vrijwilligerswerk? Je kunt bij ons ook gewoon lekker creatief bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten. LeerWerkNet biedt een plek voor iedereen die behoefte heeft aan een fijn dagritme. Wil jij aan jouw toekomst werken? Loop gerust eens binnen. We ontmoeten je graag op een van onze locaties.

Voor meer informatie over het LeerWerkNet kun je hier terecht.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!