Hoewel de bibliotheken allemaal enorm hun best hebben gedaan om een zo veilig en prettig mogelijke omgeving voor elkaar te creëren, zijn bibliotheekdeuren tot en met 9 februari 2021 helaas gesloten. Wel kun je gebruikmaken van de afhaalservice BiebDrive!

Verder kun je natuurlijk e-books lenen via de onlinebibliotheek.nlfilms bekijken via Picl of een kijkje nemen in de virtuele bibliotheek waar je handige informatie en leuke online bezigheden voor jong én oud terugvindt.

Meer informatie vind je terug bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je gewoon even contact? Dat kan! Bel dan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur met 036-548 60 00, of stuur een e-mail naar info@denieuwebibliotheek.nl.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!