Een zomervakantie waarin herfstige temperaturen centraal staan, niet bepaald ideaal… Maar niet getreurd! Binnen de redactie hebben wij namelijk vijf (bioscoop)films voor jou op een rijtje gezet, die zeker een bezoekje waard zijn.

1. Indiana Jones and the Dial of Destiny

Dit is het vijfde deel uit de Indiana Jones reeks, wat het een film voor échte fans maakt! In dit deel keert de acteur Harrison Ford (= hoofdrolspeler, Indiana Jones) terug in zijn rol als archeoloog en tevens avonturier. Helena Shaw (= peetdochter, actrice Phoebe Waller-Bridge) helpt hem hierbij een handje in zijn zoektocht naar het legendarische mechanisme van Antikythera (= een apparaat dat gaten in de tijd kan detecteren en voorspellen).  Maar zij is niet de enige…

2. Oppenheimer

Een film die je meesleept in het bizarre waargebeurde verhaal van de wetenschapper J. Robert Oppenheimer. Beter bekend als een raadselachtige man die om de wereld te redden, het riscio moet nemen dat deze wordt verwoest door een door hem ontworpen atoombom…

3. Mission Impossible – Dead Reckoning Part One

Dit is het zevende deel uit de Mission Impossible reeks, wat het wederom weer een film maakt voor échte fans! De hele mensheid wordt bedreigt, waardoor de acteur Tom Cruise (= hoofdrolspeler, Ethan Hunt) samen met zijn IMF-team in dit deel terugkeert om de gevaarlijkste missie tot nu toe op te lossen. Hierbij staan controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel…

4. Elemental 

Elemental is een film die je kunt vergelijken met de in 2015 door Disney uitgebrachte film Inside Out. Hierbij komen de vier elementen: land, lucht, vuur en water samen als personages. Twijfels en vriendschappen staan centraal!

5. Barbie

In Barbieland lijkt alles en iedereen perfect, tenzij je je in existentiële crisis bevindt of als je een Ken bent. Het hoofdpersonage Barbie beleeft in de film keer op keer de perfecte dag, totdat zij opeens haar imperfecties ontdekt. Een avontuurlijke reis door de échte wereld en een ontdekking als gevolg…

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!