Zondag 8 mei is het weer moederdag! Perfecte dag om je (schoon-,stief-,bonus-) moeder in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen inspiratie? Geen zorgen, we got you! 

  • Bloemen

Veilige keuze, maar zeker altijd goed. Bij de lokale bloemist kan je een prachtig boeket uitzoeken dat zeker de wow factor geeft. Extra bonus punten als je zelf je eigen boeket samenstelt

  • Planten

Vind je bloemen te cliché? Een mooie plant voor in de woonkamer is misschien een goed alternatief! Heeft ze geen groene vingers? Dan is de vrouwentong (dracaena trifasciata) een goed idee. Deze plant ziet er prachtig uit, maar heeft weinig verzorging nodig.

 

  • Spa verwen dag

Wie vind dit nou niet leuk? Gezellig een dagje naar de spa, of een manicure laten doen. Heerlijk tot rust komen. Leuk om samen te doen, maar ook om als cadeaubon te geven.

  • Handgemaakt cadeautje

Misschien voor dit jaar te kort dag, maar een zelfgemaak cadeau is eigenlijk altijd goed! Een zelfgemaakte sjaal, keramiek vaasje, of anders een heerlijke verse taart. Laat je creativiteit vrij!

  • Eten, eten, eten

Liefde gaat door de maag..Perfect excuus om samen lekker uiteten te gaan. Ergens brunchen of uitgebreid dineren. Het kan allemaal. Natuurlijk is het ook leuk om thuis zelf wat klaar te maken.

Uiteindelijk maakt het niet uit wat je doet. Klein of groot. Het is de gedachte die telt.

Door Julia

Julia is sinds 2021 actief bij Jong in Almere voor de sociale media. Daarnaast schrijft ze soms ook persoonlijke blogs over mentale gezondheid en andere thema's die haar aanspreken. Als Julia niet met haar scriptie bezig is, kan je haar vinden in een klei studio of verschuilt achter haar Nintendo Switch.