Lancering nieuw Almeers kledingmerk

Lancering nieuw Almeers kledingmerk

Bad behaviour club heeft afgelopen maandag 7 februari 2021, haar virtuele deuren geopend. Streetwear met een humoristisch randje voor alle genders denkbaar. Bad behaviour club bewijst dat unisexy (zoals zij unisex noemen) kleding en accessoires hartstikke tof kan zijn en dat men niet zo in hokjes hoeft te denken.

Milou Meier, de eigenaresse van Bad behaviour club, benadrukt dat zij het belangrijk vindt om te werken met mensen uit haar eigen stad Almere. Van make-up artist tot model, van locatie tot werkplek, alles is Ally based. Almere verdient veel meer positieve aandacht en zij hoopt hier haar steentje aan bij te kunnen dragen.

Bad behaviour club streeft ernaar om een platform te kunnen bieden voor jongeren in de stad Almere. ‘’Wij willen meer zijn dan alleen een kledingmerk’’ zegt Milou. ‘’Hier gaan we de komende tijd hard voor aan de slag, bijvoorbeeld door content te maken voor Youtube en Tik Tok’’.

Miriam

Ik werk als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere en als projectleider voor JonginAlmere. Ik houd van mountainbiken, lees graag (en veel) en ga graag naar concerten.

Gerelateerde berichten

10 dingen om te doen in de lockdown!

10 dingen om te doen in de lockdown!

Theatergroep SubSub: hèt jongerengezelschap van Almere

Theatergroep SubSub: hèt jongerengezelschap van Almere

Gratis sportactiviteiten

Gratis sportactiviteiten

Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *