Lancering nieuw Almeers kledingmerk

Lancering nieuw Almeers kledingmerk

Bad behaviour club heeft afgelopen maandag 7 februari 2021, haar virtuele deuren geopend. Streetwear met een humoristisch randje voor alle genders denkbaar. Bad behaviour club bewijst dat unisexy (zoals zij unisex noemen) kleding en accessoires hartstikke tof kan zijn en dat men niet zo in hokjes hoeft te denken.

Milou Meier, de eigenaresse van Bad behaviour club, benadrukt dat zij het belangrijk vindt om te werken met mensen uit haar eigen stad Almere. Van make-up artist tot model, van locatie tot werkplek, alles is Ally based. Almere verdient veel meer positieve aandacht en zij hoopt hier haar steentje aan bij te kunnen dragen.

Bad behaviour club streeft ernaar om een platform te kunnen bieden voor jongeren in de stad Almere. ‘’Wij willen meer zijn dan alleen een kledingmerk’’ zegt Milou. ‘’Hier gaan we de komende tijd hard voor aan de slag, bijvoorbeeld door content te maken voor Youtube en Tik Tok’’.

Miriam

Ik werk als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere en als projectleider voor JonginAlmere. Ik houd van mountainbiken, lees veel en ga graag naar concerten.

Gerelateerde berichten

Online YA-leesclub

Online YA-leesclub

Keti Koti

Keti Koti

LHBTI+: is dat wel zo geaccepteerd in de maatschappij zoals we zeggen?

LHBTI+: is dat wel zo geaccepteerd in de maatschappij zoals we zeggen?

The Natural Hair Movement

The Natural Hair Movement