Bad behaviour club heeft afgelopen maandag 7 februari 2021, haar virtuele deuren geopend. Streetwear met een humoristisch randje voor alle genders denkbaar. Bad behaviour club bewijst dat unisexy (zoals zij unisex noemen) kleding en accessoires hartstikke tof kan zijn en dat men niet zo in hokjes hoeft te denken.

Milou Meier, de eigenaresse van Bad behaviour club, benadrukt dat zij het belangrijk vindt om te werken met mensen uit haar eigen stad Almere. Van make-up artist tot model, van locatie tot werkplek, alles is Ally based. Almere verdient veel meer positieve aandacht en zij hoopt hier haar steentje aan bij te kunnen dragen.

Bad behaviour club streeft ernaar om een platform te kunnen bieden voor jongeren in de stad Almere. ‘’Wij willen meer zijn dan alleen een kledingmerk’’ zegt Milou. ‘’Hier gaan we de komende tijd hard voor aan de slag, bijvoorbeeld door content te maken voor Youtube en Tik Tok’’.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!