Theatergroep SubSub speelt ‘ONT-MOET’. In ‘ONT-MOET’ nemen de acteurs je mee op een ontdekkingsreis. Op zoek naar ‘echt’ contact, zonder écht contact. Want wat is ontmoeten eigenlijk en hoe doe je dat? SubSub speelt 12 voorstellingen van 16 juni tot en met 4 juli in en rondom de Voetnoot. De première is op zaterdag 19 juni.

Over ONT-MOET

Rennen en vliegen. Tot voorkort de normaalste zaak van de wereld. Nog niet zo lang geleden verlangde we ernaar om vaker vanuit huis te werken, dat ene schooluur te skippen en in bed te blijven liggen of een feestelijke ontmoeting met vrienden te cancelen. Sinds maart 2020 werd dit ineens werkelijkheid. We gingen van een wereld vol ontmoetingen en moeten, naar niets meer moeten.

Ont-moeten. Dat is precies waar de nieuwste voorstelling ONT-MOET van Theatergroep SubSub overgaat. De voorstelling is geschreven en geregisseerd door Esther Bolte. Het stuk wordt gespeeld door 9 jonge acteurs en actrices. Ze nemen je mee in een reis waarin de balans opnieuw wordt opgemaakt.

Speeldata

De voorstelling ONT-MOET speelt op de volgende dagen:

Wo 16 juni – Try-out
Do 17 juni – Try-out
Vr 18 juni – Try-out
Za 19 juni – Première
Wo 24 juni
Do 25 juni
Vr 26 juni
Zo 27 juni – Matinee
Wo 30 juni
D0 1 juli
Vr 2 juli
Za 3 juli
Zo 4 juli

Naast deze reguliere voorstellingen, speelt SubSub ook nog een aantal schoolvoorstellingen.

Cast & Crew ONT-MOET

Regie & script: Esther Bolte
Regie-assistentie: Erik Kaizer en Jessie Velthuis
Scenograaf: Simone Eggen

Schrijver: Yvo Nafzger
Acteurs: Anne-Fleur Verkade, Alicia Sedney, Bo Daamen, Dyon Wilkens, Gift Cio, Iris Blaauw, Mike Koene, Pernille Laban & Sadie Delintzis
Lichtontwerp en techniek: Iwan Kolk
Zakelijk leider: Roos Beijer
PR & Communicatie: Thom Laagkemper
Productieleider: Esmée Peuchen
Fotografie: Claudia Kamergorodski
Poster & flyer: Karl Giesriegl

Over Theatergroep SubSub

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!