Lunchroom Finish Your Breakfast, gelegen aan de Schoutstraat 28 te Almere Centrum, lanceert op 27 april a.s. (Koningsdag) een eigen bezorgservice onder de noemer ‘Special Delivery’. Dit houdt in dat FYB zijn all day breakfast-gerechten binnen een straal van 2,0 km zelf gaat bezorgen in geheel eigen stijl. Het concept van ‘Special Delivery’ is geïnspireerd door de zogeheten ‘Bike Life’ – een lifestyle die niet alleen te herkennen is aan BMX-fietsen, maar ook aan de hiphop-attitude, het gevoel voor mode, sport, het aanpakken van kansen en het nastreven van dromen.

Middels ‘Special Delivery’ zet Finish Your Breakfast zijn in-house talent in om te midden van de moeilijke periode waarin de horeca zich bevindt, toch iets van waarde te creëren. De eigen bezorgservice stelt de lunchroom in staat om zich ook ten tijde van corona te profileren in thuisbasis Almere. Het is de bedoeling om niet alleen aan huis, maar ook op recreatieplekken in de stad te gaan bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan de Esplanade, het Lumièrepark en het Beatrixpark. De goudkleurige BMX-fietsen en zelfontworpen kleding van de bezorgers zullen volop bijdragen aan de herkenbaarheid!

Leerwerkomgeving

Uiteraard hoopt Finish Your Breakfast dat de coronacrisis snel ten einde komt, maar voor nu biedt ‘Special Delivery’ een kans om door te pakken als horecaonderneming en tevens de missie van FYB + Stichting Twisted voort te zetten. Finish Your Breakfast is naast dé ontmoetingsplek van Almere namelijk ook de leerwerkomgeving van Stichting Twisted, waar de leerlingen van diens FULL-programma opgeleid worden. Met het eigen opleidingsprogramma weet Stichting Twisted al jaren jonge mensen te empoweren en de afstand tussen hen en de arbeidsmarkt op een unieke manier te verkleinen. Simpel gezegd kunnen de leerlingen dankzij ‘Special Delivery’ weer aan het werk.

Op dinsdag 27 april 2021 ben je tussen 12:00 en 18:00 van harte welkom bij Finish Your Breakfast om tijdens de coronaproof lancering van ‘Special Delivery’ kennis te maken met het concept. Vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen is natuurlijk ook een optie, er zal dan z.s.m. een FYB-bezorger een wheelie jouw kant op maken!

Shout-out: ‘Special Delivery’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Stichting DOEN en Rabobank Foundation.

Meer informatie over Finish Your Breakfast:
www.finishyourbreakfast.nl

 

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!