Diversity heeft wekelijkse inloopavond vanuit het jongerenwerk van De Schoor, voor jongeren van 12 tot 27 jaar die willen praten over hun seksuele geaardheid of het ‘uit de kast komen’, op een ontspannen manier. Ook worden er activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een gastspreker die langs komt om over een onderwerp te praten of een karaoke avond.

De inloopavond voor open-minded en LHBT-jongeren is elke woensdag van 17.00 tot 19.30 uur. De locatie is alleen bekend bij de jongeren die zich vooraf aanmelden bij jongerenwerkers Suleika El Mhassani of Linda de Vries.

Diversity, de plek voor LHBTI+ en open minded jongeren in Almere!

Voor meer informatie kun je terecht bij Suleika El Mhassani (elmhassani@deschoor.nl of 06-43106797)
of Linda de Vries (devries@deschoor.nl of 06-34213097).

Wil je liever contact met een van de jongeren? Vul dan HIER  het contactformulier in.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!