Zes weken, zes masterclasses van 6 HBO-vakdocenten

Jongeren kunnen zich tot 1 november 2022 inschrijven voor de SubSubTalents masterclasses van Theatergroep SubSub. Deze masterclasses zijn bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar die graag naar een kunstvakopleiding willen en zich willen voorbereiden op het doen van audities. Door mee te doen aan de masterclasses maken zij kennis met verschillende kunstvakopleidingen uit Nederland. De masterclassreeks start op 5 november en eindigt op 10 december. Alle informatie over de masterclasses en de kosten zijn te vinden op de website: www.subsub.nl/talents. Jongeren kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar info@subsub.nl.

Onder andere Justus van Dillen van Toneelschool Maastricht komt een masterclass geven, ook docenten van de ATKA (Toneel en Kleinkunst Academie), ArteZ en de HKU. Zij geven allemaal een workshop/les zoals ze die ook op de HBO geven. Daarnaast komt er een oud-Subbie (spelers uit eerdere jaren) mee, die op die opleiding zit. Deze kan precies vertellen hoe de audities gaan en hoe die opleiding ervaart. Deelname bedraagt: € 95,- dit is nog geen €16,- per masterclass.

Op deze data vinden de masterclasses plaats:

● Za 5 nov. 10:00 – 14:30 Masterclass 1

● Za 12 nov. 10:00 – 14:30 Masterclass 2

● Za 19 nov. 10:00 – 14:30 Masterclass 3

● Za 26 nov. 10:00 – 14:30 Masterclass 4

● Za 3 dec. 10:00 – 14:30 Masterclass 5

● Za 10 dec. 10:00 – 14:30 Masterclass 6

Over Theatergroep SubSub

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar. SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!