Windesheim kan je wel heel leuk vertellen waarom Windesheim de beste/gezelligste/interessantste opleidingen heeft, maar eigenlijk kunnen alleen de studenten daar écht iets over zeggen. En dat gaan ze doen ook op dinsdag 8 juni!

Van 19.00 tot 20.00 uur vertellen studenten vanuit hun eigen ervaring over de opleiding. Bijvoorbeeld welke vakken ze krijgen, welke daarvan leuk of lastig zijn, hoe een lesdag eruitziet en wat ze in de praktijk leren. Dat doen ze aan de hand van beelden, zodat je – ook al kun je de campus niet bezoeken – toch een inkijkje krijgt. En heb je een vraag? Dan kan je die natuurlijk stellen!

Dit is het laatste moment dat je kunt kennismaken met de opleidingen vóór de zomervakantie. Ben jij erbij op 8 juni?

Aanmelden voor Windesheim Almere en Zwolle kan hier.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!