Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en loop jij tegen problemen aan? Heb jij het gevoel dat niemand je begrijpt, naar je luistert en zie jij geen uitweg meer? of krijg jij niet de ondersteuning die jij nodig hebt? Wacht jij al lang op hulp? Dan staat STICHTING YALC voor jou klaar!

Young Adult Life Coaching

Stichting YALC is opgericht door Nancy Rijssel, een stichting waar zij vol passie, energie en positiviteit aan de slag gaat met jongvolwassenen (16 tot en met 27 jaar), die vastlopen in hetgeen wat ze willen bereiken.

Een stichting die zich kan verplaatsen in de situatie waarin jij zich bevindt, waarbij je terecht kunt voor een luisterend oor. Ze bieden ondersteuning op diverse gebieden en willen je altijd verder helpen met je hulpvraag.

Begeleiden

Zodra je 18 bent, ben je voor de wet volwassen, en mag je, nee je moet, van de ene op de andere dag alles zelf doen. Er wordt van alles van je verwacht, maar ben jij er al aan toe? De meesten lopen tegen problemen aan zoals het bijhouden van een huishoudboekje, het op tijd betalen van de rekeningen en raken zonder dat je er iets aan kunt doen, in de financiële problemen. Stichting YALC kan je begeleiden naar zelfstandig wonen, een cursus geven hoe je het beste met je geld kunt omgaan, een opleiding vinden, helpen met het aanvragen van toeslagen en/of helpen met solliciteren.

Stichting YALC helpt!

Wij helpen jongeren en jong volwassenen met allerlei issues. Heb je vragen of wil je advies? Wij helpen je zoeken naar de juiste antwoorden. Wij weten ook niet alles, maar samen staan we sterk.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting YALC.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!