Het Budo project is bedoeld voor jongeren die een groter risico lopen op het ontwikkelen van een verslavingsprobleem en jongeren waarbij al sprake is van verslavingsgedrag. Tijdens de activiteiten wordt vanuit Tactus Verslavingszorg contact gelegd en wordt de jongere gemotiveerd zijn/haar gebruik te minderen of in behandeling te gaan.

Discipline en conditie zijn belangrijke onderdelen van het project; eigenschappen die ook goed van pas komen bij omgaan met middelen. Jongeren worden uitgedaagd deel te nemen aan Brassen (drumlessen), Kickboksen, CrossFit en tegelijkertijd over gezond gedrag na te denken. Jongeren kunnen enkele maanden deelnemen aan de activiteiten; na drie èn zes maanden vindt er een evaluatie plaats. Het project is een samenwerking van Stichting de Schoor en Tactus Verslavingszorg.

Aanmelden

via Stichting De Schoor:
Tommy van den Berg
06 42 74 18 68
vandenBerg@deschoor.nl

via Tactus Verslavingszorg:
Joost Dusseljee
06 51 51 06 79
j.dusseljee@tactus.nl

Locaties en tijden

Kickboksen
• Hildo Kropstraat 8 (Tussen de Vaarten)
maandag en donderdag
van 17.15 – 18.45 uur

CrossFit
• Hildo Kropstraat 8 (Tussen de Vaarten)
vrijdag van 18.00 – 19.00 uur

Brassen (Drumlessen)
• Wipmolenweg 54 (Molenbuurt)
vrijdag van 19.00 – 20.00 uur

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!