Haal eruit wie erin zit!

Haal eruit wie erin zit!

In januari en februari biedt Kunstbende Flevoland een gevarieerd programma aan voor creatieve jongeren. Er vinden verschillende workshops in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater verspreid in de provincie plaats, gratis voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar en gegeven door professionals uit het werkveld. Wil jij eruit halen wie erin zit? Doe dan ook mee met de Kunstbende wedstrijd!

Grote prijzen voor groot talent

De prijzen die je kan winnen zijn groots. Zo heeft afgelopen seizoen Jaïnda (een groot Almeers talent) de landelijke 1e prijs Muziek binnen weten te slepen en zal nu o.a. op de Zwarte Cross festival optreden.

Voorronde Kunstbende Flevoland

Om te bepalen wie er per categorie doorgaat naar de landelijke finale in Amsterdam, houdt elke provincie een voorronde waar de winnaar door juryleden wordt bepaald. De voorronde Flevoland vindt plaats op zondag 3 april in De Meerpaal in Dronten. 

Aanmelden voor de workshops en/of wedstrijd kan via www.kunstbende.nl.

 

Miriam

Ik werk als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere en als projectleider voor JonginAlmere. Ik houd van mountainbiken, lees veel en ga graag naar concerten.

Gerelateerde berichten

Project FULL maakt kans op een Appeltje van Oranje!

Project FULL maakt kans op een Appeltje van Oranje!

Recensie: voorpremière Titanic de Musical

Recensie: voorpremière Titanic de Musical

Enter Almere-Haven zoekt helpende handen

Enter Almere-Haven zoekt helpende handen

Interviews met de acteurs van ONT-MOET!

Interviews met de acteurs van ONT-MOET!