Finish Your Breakfast is geselecteerd om mee te doen aan Appeltjes van Oranje 2022. Dit jaar zijn de prijzen beschikbaar gesteld voor initiatieven die zich inzetten voor kansengelijkheid voor alle jongeren.

Van de 39 deelnemende organisaties zullen drie winnaars zegevieren. En niemand minder dan Koning Willem-Alexander zal de prijzen uitreiken op Paleis Noordeinde. Hoe tof is dat?!

Niet alleen maken zij kans op een bronzen beeld dat is gemaakt is door Prinses Beatrix haarzelf, maar ook op een geldbedrag van €25.000,- euro. Een bedrag dat Finish Your Breakfast goed kan gebruiken om voort te bestaan én belangrijker nog: met Project FULL hun impact vergroten.

Vind jij dat Finish Your Breakfast kans moet maken op één van de prijzen (wij zeker wel!), stem dan op Project FULL. Dan kan nog tot en met vrijdag 21 januari via Stem Oranjefonds.

Note: Vergeet niet dat je stem pas officieel is zodra je de ontvangen mail hebt bevestigd.

Over Project FULL

Bij FULL krijgen jongeren de mogelijkheid drie dagen per week onder begeleiding van inspirerende professionals te werken aan hun toekomst en talenten. Het initiatief van Stichting Twisted kijkt niet naar wat jongeren niet kunnen of hebben, maar naar passies en talenten.

De jongeren volgen workshops en masterclasses en leren talentvolle leeftijdgenoten en vakmensen kennen. De lessen staan in het teken van participatie, ondernemerschap, talent en professionalisering. “We creëren activiteiten die het talent van jonge mensen aanwakkert, hen aanspoort hun talent vast te grijpen en om te zetten in een zelfstandig bestaan met toekomstperspectief.” Op deze manier gaan jongeren van 16 tot 25 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt steviger in hun schoenen staan.

Wij staan voor het aanwakkeren van talenten en ‘struggles’ uit het verleden gebruiken om iets van waarde te creëren.

 

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!