Cultuurfonds Almere wilt samen met JAMES zoveel mogelijk jongeren helpen met hun (creatieve) plannen. Daarom organiseert JAMES in samenwerking met Cultuurfonds Almere op 24 februari een interactieve informatieavond. 

Op deze avond krijg je namelijk meer te weten over wat het Cultuurfonds doet, maar ook kan betekenen voor jou! Veel jongeren in Almere hebben een creatief idee, maar weten niet zo snel waar ze moeten aankloppen. Ook kan het schrijven van een plan kan namelijk best lastig zijn. Speciaal daarom organiseren wij deze avond om daar in te helpen.

Zo vertellen we samen wat er bij komt kijken als je een goed plan wilt schrijven voor het Cultuurfonds en andere organisaties. Verder helpt het Cultuurfonds los van alleen financiën ook met hun advies, netwerk en zelfs coaching!

Zo leer je over:

  • Wat Cultuurfonds Almere is
  • Wat het Cultuurfonds doet
  • Waar op wordt gelet bij het indienen van een fondsaanvraag
  • Waar het Cultuurfonds Almere allemaal mee kan helpen
  • Hoe je van een idee een plan maakt
  • Hoe je leert pitchen

Aanmelden kan via de onderstaande link: https://forms.gle/EwmqQUaZGrftDnsG7

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!