Op zondag 3 april 2022 vindt de voorronde van Kunstbende Flevoland weer plaats, ditmaal in De Meerpaal in Dronten. Tijdens de voorronde strijden de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater om een finaleplek op de landelijke finale in Amsterdam.

De deelnemers mogen met meerdere categorieën meedoen, zo kan iemand een animatiefilm tonen in de bioscoopzaal om daarna een dansoptreden op toneel te doen. Een professionele jury is aanwezig om de jongeren te voorzien van feedback, daarnaast zijn er ook verschillende creatieve activiteiten te doen tijdens de voorronde.

Iedereen tussen de 13-18 jaar kan zich gratis aanmelden, alleen, in duo of met een groep. Ook als beginner ben je welkom mee te doen!

Inschrijven voor de Kunstbende voorronde Flevoland kan gratis via https://www.kunstbende.nl/wedstrijd/voorronde-flevoland en sluit op 17 maart 2022. De ticketverkoop voor de voorronde start binnenkort via De Meerpaal.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!