Op 17, 18 en 19 maart speelt Theatergroep SubSub met 9 jonge acteurs, de voorstelling LIFE. Adem in. Adem uit. Zo simpel als dat. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk écht, ‘leven’? Waar is de gebruiksaanwijzing? Of moet je die helemaal niet willen vinden? Dat is waar LIFE over gaat. De voorstelling is exclusief alleen op deze data te zien in de Voetnoot. Alle dagen is de aanvangstijd om 20.15 uur en tickets zijn vanaf nu te koop voor €5,50 per stuk via www.subsub.nl.

Adem in. Adem uit. Zo simpel als dat. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk écht, ‘leven’? Waar is de gebruiksaanwijzing? Of moet je die helemaal niet willen vinden?

Dat is waar de voorstelling ‘Life’ over gaat. Negen jongvolwassenen maken de balans op van hun eigen leven. Zijn ze gelukkig? Wat waren hun dromen en verwachtingen toen ze nog kind waren? En waarom is het leven eigenlijk niet zoals een Disneyfilm?

In deze montagevoorstelling komen allerlei thema’s uit het leven voorbij en de jonge makers zullen ingaan op levensvragen en zingeving die wij als mens zoeken in het leven, van jong tot oud. Dit doen zij in de vorm van tekst theater, muziek, dans en nog veel meer eigen gemaakt materiaal. En dat alles is ook nog eens te bewonderen in de dagen voor het begin van de lente. Het begin van nieuw leven.

De voorstelling is alleen te zien op 17, 18 en 19 maart 2022 in de Voetnoot in Almere.

Over LIFE

Life is een montagevoorstelling, die voortvloeit uit het spel trainingstraject SubSubXtra. In deze voorstelling spelen acteurs mee, die ook makers zijn. De acteurs krijgen onder andere speltrainingen onder begeleiding van professionals en bezoeken ook een aantal andere Almeerse gezelschappen. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Jurriën Trappel.

Over het jongerengezelschap van Flevoland

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Avatar foto

Door JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!