Geef je op voor ‘Baksteenberaad’ over woningnood

Geef je op voor ‘Baksteenberaad’ over woningnood

Ben jij een van de vele starters die het maar niet lukt een koopwoning te vinden? En wil je graag meepraten over oplossingen voor de wooncrisis? Geef je dan op voor het ‘Baksteenberaad’ op donderdag 20 oktober in Almere.

Het Baksteenberaad is een initiatief van Vereniging Eigen Huis. Die organiseert de komende tijd in elke provincie zo’n bijeenkomst. Starters gaan hier in gesprek met politici, bouwers en andere betrokkenen over oplossingen voor de woningnood in hun regio. Alle input wordt ook overhandigd aan woonminister Hugo de Jonge en gaat bovendien naar provinciale politici in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2023.

Geef je op!

Aan het debat in Almere doen onder andere lokale en regionale politici, bouwers, makelaars en geldverstrekkers mee. Er zijn nog plekken voor starters. Dus kom jij er ook maar niet tussen op de woningmarkt? Geef je dan op via de site van Vereniging Eigen Huis:  www.eigenhuis.nl/woningnood.

In actie voor starters

Woonpetitie

Vereniging Eigen Huis voert momenteel actie voor oplossingen voor starters. Naast de Baksteenberaden doet zij dit met een petitie die minister De Jonge oproept tot de bouw van echt betaalbare woningen. Deze teken je via www.eigenhuis.nl/woonpetitie

Avatar foto

JonginAlmere

JonginAlmere is voor, door en van jongeren! Bij ons kun je terecht voor informatie over diverse onderwerpen, uitgaan in Almere, agenda en nog meer!

Gerelateerde berichten

Internationale Dag van de Epilepsie

Internationale Dag van de Epilepsie

Alles wat jij moet weten over digitale privacy

Alles wat jij moet weten over digitale privacy

Goede voornemens, hoe hou je het wel vol?             

Goede voornemens, hoe hou je het wel vol?             

Eenzaamheid jongeren – kerst ’22

Eenzaamheid jongeren – kerst ’22